CU VAPORAȘELE DE ZIUA TIMIȘOAREI

De ziua Timișoarei a pornit, în sfârșit, circulația cu celebrele vaporașe pe Bega. Chiar dacă pentru moment doar pentru trei zile și doar pe un traseu mai scurt decât cel anunțat cu ceva timp în urmă.

Nicu Bitea- director al STPT

Suntem primul oraș din România care avem un asemenea sistem de transport public din țară, ceea ve ne bucură înainte de orice altceva. Vom deservi cetățenii Municipiului Timișoara și turiștii, toată lumea care dorește să circule pe canalul Bega cu vaporașele Societății de Transport Public din Timișoara pentru relaxare, bună dispoziție și așteptăm cât mai mulți copii împreună cu părinții.

Transportul permanent pe Bega se va face în momentul  în care Ministerul Transporturilor va emite ordinul de navigare.

Nicu Bitea- director al STPT

În acest moment Societatea de Transport Public Timișoara este pregătită din toate punctele de vedere, avem autorizații de la autoritatea navală, starea tehnică a vaporașelor a fost verificată de către specialiști, vaporașele nu au niciun fel de problemă de nicio culoare. Noi suntem pregătiți și mă gândesc că și Ministerul Transporturilor va emite într-un timp cât mai scurt acest ordin de navigare.  

Din toate punctele de vedere, ceea ce țin de navigație pe canalul Bega, din punct de vedere tehnic, cât și membrii echipajului sunt foarte bine pregătiți. Le stăm la dispoziție cu patru echipaje, cu membri de echipaj, cu echipaj complet.

Timișorenii au profitat din plin și s-au plimbat cu vaporașele, scurta călătorie părându-li-se foarte interesantă.

O Doamne, minunat. Sunt de 15 ani navetă între București și Timișoara și chiar mă bucur că inaugurăm acest moment.  Chiar merită să faci parte din această elită.

Interesant pentru prima dată, chiar am așteptat momentul acesta pot să spun și e chiar interesant.

Chiar primarul Nicolae Robu, însoțit de conducerea societății de transport local a venit să vadă celebrele vaporașe atât de controversate.Nicolae Robu a precizat că în scurt timp ele vor intra în uzul zilnic al timișorenilor, nu doar la ocazii deosebite.

Nicolae Robu- primarul Timișoarei (PNL)

Știți bine că aceste vaporașe au ajuns celebre prin neutilizare de doi ani încoace, dar în curând ele vor intra din plin în uzul nostru, al timișorenilor și spre bucuria oaspeților Timișoarei care nu vor scăpa ocazia să se plimbe cu vaporașul pe frumoasa noastră Bega.

Permanentizarea acestor curse de agrement se va face după rezolvarea amănuntelor birocratice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *