Cum arată Declarația pe propria răspundere? E obligatorie și după 15 mai.

Declarația de proprie răspundere este obligatorie, începând cu 15 mai, pentru părăsirea localității, pentru motivele incluse în legea stării de alertă.

Declarația pe proprie răspundere va fi scrisă. Pentru deplasarea în localitatea de domiciliu și în zonele metropolitane nu va fi nevoie de această declarație.

În ce condiții avem voie să ieșim din localitate.

Rochii elegante de Vara Magazin Big MagMotivele pentru a ieși din localitate sunt incluse în lipsa propunerilor de relaxare a măsurilor, după 15 mai.

 1. în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
 2. în scop umanitar sau de voluntariat; realizarea de activități agricole;
 3. pentru comercializarea de produse agroalimentare de către producătorii agricoli;
 4. îngrijirea sau administrarea unei proprietăți din altă localitate;
 5. eliberarea de documente necesare pentru obținerea unor drepturi;
 6. participarea la programe sau proceduri în centrele de tratament;
 7. din alte motive justificate, precum: − îngrijirea/însoțirea copiilor/membrilor de familie; − îngrijirea unei rude/afin sau persoană aflată în întreținere; − asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități; − deces al unui membru de familie.
 8. asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
 9. activități recreativ-sportive individuale desfășurate în aer liber (ciclism, drumeție, alergare, canotaj, alpinism, vânătoare, pescuit și altele) cu participarea a cel mult 3 persoane.
 10. participarea la evenimente familiale, cu un număr limitat de persoane și respectarea regulilor de distanțare socială;
 11. pentru achiziția, service-ul, efectuarea ITP sau alte operațiuni de întreținere a vehiculelor, activități care nu pot fi efectuate în localitatea de domiciliu.

magazin genti si posete dama din piele

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *