CUM PETREC LUGOJENII LA ȘTRAND

În plină caniculă, lugojenii se răcoresc la Ștrandul recent dat în folosință. Chiar dacă în timpul săptămânii nu este așa de multă lume ca în weekend, când vin și peste 1000 de persoane, totuși cei care stau mai bine cu timpul liber nu ratează o zi de soare și de plajă.

Chiar foarte fain. Am venit doar de trei ori până acum, deși sunt din oraș, pentru că am avut bacalaureat, facultate și abia acum am reușit. Am zis că până e gata vara să vin sămă înegresc puțin. Cum ți se pare ștrandul? Foarte inovativ, dacă e cuvântul potrivit. A fost o ideea foarte bună, față de cel de pe insulă. E loc și pentru copii, am auzit că se fac și cursuri de înot, chiar foarte interesant, foarte frumos. Exact ca în străinătate.

Nu vin doar lugojeni. Locuitori din zone mai îndepărate precum Reșița sau Brașov au venit să se bucure de soare și de noua investiție a Lugojului.Unii sunt mulțumiți de cele văzute, alții consideră ca ar mai fi loc de îmbunătățiri.

Locuiesc la Reșița și am venit în vacanță cu strănepoata mea. Și v-ați gândit să veniți la ștrand. În fiecare săptămână am venit.Și săptămâna trecută am venit, și săptămâna aceasta. Am fost la Rugă la Lugoj. Cum vi se pare la Ștrand? Frumos, foarte frumos, amenajat, splendid. Puteau să fie mai multe umbrele, pentru că soarele se duce și atunci nu toată lumea rezistă.  Sunteți pentru prima dată la Ștrand la Lugoj? Da, prima dată. De unde sunteți? Din Brașov. Și ați venit tocmai din Brașov până aici? Da. E frumos, e foarte frumos. M-a impresionat că a fost și prețul foarte mic de intrare. În schimb am stat la ușă,pentru că nu am știut că s-a schimbat programul. M-am uitat pe scaun și nu era actualizat. Am văzut că se deschide la 11 și noi am stat 30 de minute în soare. Și nu înțeleg de ce nu sunt destule umbrele. În rest nu am ajuns să vad cu mâncarea cum este, în schimb apa e plăcută, pare curat, am trecut pe acolo pe la jacuzzi, am văzut că unul nu funcționează, iar în celălalt era cam murdară apa și partea aceea nu știu de ce e închisă.

Cei mici au și ei dorințele lor atunci când vin la Ștrand

Ce nu-ți place ție? Că nu funcționează toboganele. Și vrei să te dai pe tobogan? Da. Și ce le transmiți celor care ar trebui săfacă toboganele să funcționeze? Să facă odată mai repede.

Biletul de intrare la Ștrand este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *