CURĂȚENIE ÎN TOATE CARTIERELE

Primarul Lugojului vrea să îi pună la treabă pe angajații Salprestului și pe cei de la Sere și Spații Verzi și demarează de săptămâna viitoare o acțiune de curățenie pe spațiul public. Toate zonele orașului vor fi curățate și iarba va fi tăiată. Totodată,prin această acțiune și-a propus să și senibilizeze oamenii și să îi facă să conștientizeze consecințele aruncării gunoiului în locurile nepermise.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

 Pentru a remedia acest lucru, pentru a sensibiliza populația din oraș, de săptămâna viitoare o zi pe săptămână toți angajații, măturătorii de la Salprest, împreună cu cei care mânuiesc cositoarele, care mânuiesc tractoarele vor fi într-o zonă din oraș., pe domeniul public. Nu luăm de la case, dar pe domeniul public strazile vor fi făcute, spălate, aranjate. Salprestul va fi pe un mal al Timișului, în Lugojul Român sau German și de cealaltă parte vor fi Serele și Spațiile Verzi, care dețin un număr de 16 cositori. Încercăm ca în fiecare cartier să intervenim în speranța că oamenii vor sesiza orice intrus care aruncă gunoiul în cartier și vor lua măsurile care impun. Inclusiv Poliția Locală va fi prezentă ca să ia și ea măsurile care se impun. 

Săptămânal, câte două cartiere vor fi curățate, spune primarul Lugojului.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Practic două cartiere în fiecare săptămână. Săptămâna viitoare în alte două cartiere, astfel încât să ajungem cât de des prin cartiere pentru cei care aruncă semințe, care alungă pe lângă coșul de gunoi, pe lângă iglurile acelea verzi. Eu sper ca populația să înțeleagă cu nu poate un om să rezolve, dacă fiecare aruncă. Dacă nu ar arunca lucrurile ar fi simple. Că nu aruncă primarul, să știți. Spuneți că vor fi și cositorii. Se va tăia și iarba în acele cartiere? În locul în care mergem facem acele cartiere. Acolo lăsăm curat. Pe domeniul public, fie că e vorba de spațiu verde sau murdărie sau de praf. La final de săptămână în cartierele în care am fost vom și spăla.  

Primarul Lugojului vrea ca această acțiune de curățenie să fie diferită de ceea ce s-a făcut până acum și să dea rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *