DAN CLICIOVAN, OFICIAL PREȘEDINTE

Sala Senatului a Rectoratului Universității Politehnica Timișoara a găzduit sâmbătă ceremonia de schimbare a Colanului de Guvernator Rotary al Districtului 2241 România și Republica Moldova. Cu acest prilej s-a desfășurat și ceremonia de schimbare a Colanului de Președinte la Cluburile Rotary din județul Timiș. La festivitate au luat parte reprezentanți ai șapte cluburi din Timiș, printre care și Rotary Lugoj. Noul președinte al clubului este medicul Dan Cliciovan, care preia mandatul de la Mariana Agache.

Dan Cliciovan, președinte Rotary Lugoj:

A fost o ceremonie majestuoasă, dar în același rând foarte călduroasă. M-am simțit printre prieteni, pentru că noi în Rotary promovăm în primul rând prietenia în lume, în țară și în comunitate. De la viitorul mandat ce așteptări aveți? Nu atât eu am așteptări, cât vor avea ceilalți prieteni și colegi din clubul Rotary de la mine, dar bineîneles că și au am așteptările mele de la mine. Sunt așteptări mari mai ales că preiau un mandat de la proaspăt past president Mariana Agache care a fost distinsă cu un premiu Paul Harris și aceasta este cea mai înaltă distincție în Rotary și atunci greutatea funcției de președinte va fi sporită

Ivan Bloch, fost guvernator Rotary România:

Distincția i-a fost acordată reputatului medic de către Ivan Bloch, fost guvernator Rotary România și fondatorul și primul președinte al Rotary Lugoj.

Vreau să spun că Mariana a făcut un lucru minunat, care în Rotary nu s-a mai întâmplat niciodată, este faptul că ea a adus o lume întreagă în Rotary și a explicat tuturor lugojenilor că Rotary este și al lugojenilor, nu numai al rotarienilor, pentru că proiectele pe care noi le facem aparțin în totalitate comunității. De exemplu prin proiectul “Donează sânge, salvează vieți” transmite faptul că Rotary este doar instrumentul, dar rezultatul aparține întregii comunități.  Cum vă așteptați să fie următorul an rotaryan? Aveți încredere în Dan Cliciovan? Nu se pune problema de încredere, pentru că alegerea unui președinte este un proce îndelungat de selecție, iar alegerea și numirea președintelui nu este întâmplătoare, ci este rezultatul unor pregătiri preliminare

 

Dan Cliciovan a mărturist că pornește cu încredere în noul mandat și speră ca atunci când va preda mandatul la rândului să îl predea cu o greutate și mai mare pentru cel care va urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *