Daniel Gabriel Olariu, invitat în America la conferinţa asociaţiilor profesionale pentru dezmembrarea avioanelor

Lugojeanul Daniel Gabriel Olariu, director al companiei Oneiric Solutions, care din toamna acestui an va deschide pe Aeroportul din Caransebeş un centru de dezmembrare de avioane scoase din uz şi de vânzare a pieselor rezultate, s-a aflat în perioada 24 si 26 iunie, la Scottsdale, Arizona.

Aici a avut loc conferinţa anuală a celor două asociaţii mondiale ale companiilor care se ocupă cu dezmembrarea avioanelor scoase din uz şi cu vânzarea pieselor rezultate. Cele două asociaţii profesionale AFRA şi ASA îşi au sediul în Washington şi au membri în întreaga lume.

“Societatea Oneiric Solutions SRL a devenit membru al AFRA, în martie 2018, şi se află în procedura de acreditare internaţională. La lucrările Conferinţei au participat reprezentanţi ai companiilor membre, ai  companiilor producătoare de avioane, precum şi ai asociaţiei de transport în aviaţie IATA. Roy Resto, consultantul angajat de Oneiric Solution pentru dezvoltarea centrului de la Caransebeş, a fost principalul vorbitor la cele două sesiuni. De alftfel, domnia sa este angajat de cele două asociaţii profesionale să scrie manualele de bune practici în această industrie”, a declarat Daniel Gabriel Olariu, omul de afaceri lugojean.

sursa: lugojeanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *