Daruri pentru cei mici! Campania Shoebox are loc și la Lugoj

Asociația AlternativEd din Lugoj se află și anul acesta pe harta campaniei umanitare Shoebox, prin care copiii defavorizați au șansa de a avea un Crăciun așa cum visează.

Început de la un gest micuț al unei familii din Cluj-Napoca pentru a-și învăța băiețelul ce este altruismul și compasiunea, ShoeBox a adunat în scurt timp zeci de cadouri din cutii de pantofi din toată țara. Asociația AlternativEd este un partener activ al acestei campanii an de an.

Mecanismul campaniei este simplu. Într-o cutie de pantofi puteți dona obiecte necesare celor mici.

Locul în care vor ajunge aceste mici cutii umplute cu fericire sunt familii nevoiașe din Lugoj și satele din jur. Ediția de anul acesta se desfășoară până în data de 20 decembrie.

Cei care doresc să ajute trebuie să aleagă o cutie goală de pantofi în care să pună jucării, hăinuțe, rechizite sau alimente neperisabile.

Este foarte important ca toate lucrurile donate să fie noi, iar cutia să fie împachetată frumos, cu hârtie, astfel încât cei mici să o deschidă cât mai ușor.

Fiecare cutie trebuie să aibă o etichetă unde se specifică sexul și categoria de vârstă la care se încadrează obiectele dinăuntru.

Cadourile se depun la punctul de colectare amplasat la Școala Gimnazială „Eftimie Murgu”, str. Lăcrimioarelor nr. 21, în timpul programului de preluare, de luni până vineri între orele 18 – 20.30.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *