Despre noi

TEN TV este o televiziune locală generalistă, al cărei public ţintă este format din persoane cu vârste cuprinse intre 30 si 65+ , dornici de informaţie locala si zonala, cu un nivel de educaţie mediu şi superior.

De-a lungul timpului, televiziunea locală TEN TV a reprezentat un permanent punct de reper în mass-media zonala. Succesul este asigurat de nevoia de informare la nivel local si zonal, care este una în continuă creştere, prezenţa TEN TV în peisajul audiovizual fiind deja tradiţională.

Aria de acoperire a TEN TV este una care depăşeşte segmentul local, programele sale putând fi recepţionate in 72 de localitati din jud. Timis mai exact in jumatatea de est a judetului. Actualmente televiziunea TEN TV acoperă toate cele 24 de ore de emisie prin programe proprii si videotext, un alt instrument util de informare şi prezentare a diferitelor subiecte de interes imediat.

Grila TEN TV cuprinde buletine de ştiri, la orele 18:00;   20:00 si 22:00 . Jurnalul de la ora 18:00 este cel principal şi reprezintă punctul forte al televiziunii. Resursele umane ale redacţiei ştiri şi dotările tehnice contribuie la realizarea unor buletine de ştiri profesioniste, complete, cu evenimente de ultimă oră şi cu o rubrica meteo consistenta.

Şi-au găsit locul meritat în grila TEN TV emisiunile de maxim interes pentru publicul ţintă: sănătate, administraţie locală si judeteana, talk show-uri , emisiuni sportive, petrecerea timpului liber, emisiuni culturale, religoase si de divertisment, culinare si pentru copii.

Telespectatorii TEN TV au non stop la dispoziţie un număr de telefon la care pot intra legătura cu redactorii de ştiri pentru a le semnala evenimente ce pot deveni o ştire, o anchetă sau un reportaj. Prin implicarea jurnaliştilor TEN TV în situaţiile semnalate şi prin mediatizarea lor se va încerca informarea şi sensibilizarea autorităţilor în puterea cărora stă rezolvarea acestor probleme.

TEN TV emite pe retelele de cablu RCS & RDS si retelele de cablu AKTA, Power Net Telecom, care au in aria de acoperire aproximativ 120.000 de abonati .

TEN TV este o marcă înregistrată a societăţii Lugomedia SRL

ADRESA NOASTRĂ: SC. Lugomedia SRL, Str. A. Mocioni, nr. 10, jud. Timiş

Studio: Str. A. Mocioni, nr. 10, jud. Timiş

Reprezentant legal: Olariu Gabriel Daniel.

Persoană responsabilă de conducerea societăţii: Festo Stefan

Telefon direct: 0356.80.99.94 / SMS : 0748 07 04 15

Mobil: 0747 052 852