DIANA BALINTONI REVINE LA CSM LUGOJ

Veşti bune pentru echipa de volei a CSM Lugoj. După ce au pierdut antrenorul, oficialii clubului au reuşit să ajungă la o înţelegere cu una dintre cele mai experimentate jucătoare din această zonă ţării şi să o readucă în lotul echipei. Este vorba de Diana Balintoni, care după patru ani se întoarce acasă.

Dan Brudiu,  președintele secției de volei CSM Lugoj:

Diana Balintoni este o voleibalistă de 30 de ani cu mare experiență și valoare pentru care s-au luptat mai multe echipe. Până la urmă apartenența ei de Lugoj și pasiunea pe care a pus-o în toți anii în care a jucat aici, plus dorința noastră foarte mare de a o aduce acasă au fost determinante. E o sportivă cu mare experiență. Primii ei pași în volei i-a petrecut cu antrenorul Cioloca, apoi cu Dan Jitaru. A obținut titlul național la junioare, la cadete, a avut prezențe în echipele naționale de junioare, apoi în echipa națională de senioare.  Meciurile foarte bune pe care le-a făcut aici la Lugoj și care au dus de două ori la calificarea Lugojului în cupele europene, plus transferul ei la CSM București care i-a pecetluit destinul și care i-a adus o cupă europeană în palmares

 

O serie de jucătoare și-au încheiat colaborarea cu CSM Lugoj. Este vorba despre  Gabriela Bălae, Svitlana Shvanska, Silvana Dascălu și Aleksandra Cveticanin. În schimb altele au ales să rămână la echipa lugojeană.

Dan Brudiu, președintele secției de volei CSM Lugoj:

Am reușit să ne reînnoim înțelegerea cu centrul Nina Jakic, sârboiaca ce a fost anul trecut una dintre cele mai bune sportive ale campionatului. Dintre celelalte sportive străine mai avem discuții cu una dintre ele. Ionela Canea, care a fost căpitanul echipei va devenu mama în câteva luni a încheiat contractual cu Lugojul. Vom păstra o parte din echipă și în special juniorele de la CSȘ Lugoj, alături de care apar Bianca Albăstroiu, Daiana Roman și avem în plan cooptarea încă a uneia dintre sportivele junioare de la CSȘ Lugoj

 

O altă sportivă care va continua la Lugoj este Adriana Rotaru. De asemenea, pe banca tehnică a echipei lugojene se află Uglesa Segrt, antrenor care îl înlocuiește pe Valerijan Luca. Conducerea administrativa a clubului lugojan face în continuare demersuri pentru a completa staff-ul tehnic al grupării lugojene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *