Din 15 februarie, la Lugoj se deschid alte două noi fluxuri de vaccinare anti-coronavirus

Începând cu data de 15 februarie, la Lugoj se deschid alte două noi fluxuri de vaccinare anti-coronavirus. Deși locația rămâne aceeași, sala de sport de pe strada Caransebeșului (lângă Lidl) autoritățile anunță că cele două fluxuri noi vor funcționa cu serul de vaccin produs de către cei de la AstraZeneca.

Cizme Dama din Piele Model NouÎnscrierea pentru imunizare se va putea face de miercuri, 10 februarie. Cei care se pot programa sunt cei care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv au boli cronice sau desfășoară activități în domenii esențiale.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinare-covid.gov.ro.

În România, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandată pentru grupa de vârstă 18-55 de ani, cu posibilitatea creșterii acestui interval, în funcție de apariția noilor date științifice. De asemenea, intervalul de timp recomandat între cele două doze este de 8 săptămâni.lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *