Director din Primăria Târgu Jiu, pozat în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura la birou

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu, a fost fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura la birou, scrie Scandal de Gorj.

Marian Rotaru a declarat pentru România TV că fotografia este din 2016. El susţine că suferise o luxaţie la o gleznă şi că femeia de serviciu îi punea o faşă cu gheaţă. Cât despre celălalt picior, pe care îl ţinea în ligheanul cu apă, spune că avea gută şi îl ţinea aşa la indicaţia medicului.

Marian Rotaru a mai spus că îi va da în judecată pe cei care au publicat fotografia.

Publicaţia gorjeană scrie că aceasta nu este prima abatere a lui Rotaru.

În vara anului trecut, directorul DPP și-a luat subordonații să-i cosească iarba la vila sa din cartierul Ursați și pe ulițele din Lelești, iar în urma unei cercetări administrative s-a ales doar cu o mustrare. La începutul acestui an, o subalternă a lui Rotaru a detaliat șefilor Primăriei Tg-Jiu, dar și altor instituții, comportamentul agresiv al directorului DPP, amenințările și jignirile la care a fost supusă o lungă perioadă.

După ce cazul a fost pasat de la o așa zisă ”comisie de etică” la comisia de cercetare disciplinară, aceasta a clasat speța.  Cu toate astea primarul Marcel Romanescu l-a evaluat pe Rotaru cu calificativul ”bine”, așa că acesta a rămas la conducerea DPP și încasează, lunar, un salariu de 10.955 de lei.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *