Două angajate ale Spitalului Judeţean Bistriţa, reţinute după ce ar fi furat 12.000 de euro de la un pacient

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au declarat, miercuri, pentru News.ro, că două femei au fost reţinute pentru 24 de ore pentru furt, fiind suspectate că au sustras 12.000 de euro de la un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Cele două angajate, care au 29 şi 33 de ani şi lucrau la Unitatea de Primiri Urgenţe, au fost ridicate pentru audieri, în cursul zilei de marţi, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care au efectuat şi percheziţii domiciliare şi la spital, după ce un fotograf cu dublă cetăţenie, moldoveană şi ucraineană, a reclamat că în timp ce era internat i-au dispărut 12.000 de euro.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în acest caz ar fi complice şi un al treilea angajat al spitalului, un brancardier, care deocamdată este cercetat în stare de libertate.

Înainte ca suspectele să fie reţinute, anchetatorii au solicitat şi ridicat de la spital înregistrările făcute de camerele de supraveghere, care au fost analizate, însă deocamdată nu s-au dat publicităţii informaţii despre conţinutul acestor înregistrări.

În 14 aprilie, Vadim Malogolovenko a fost găsit inconştient, cu şase răni provocate prin împuşcare, de către un agricultor care lucra pe un câmp din localitatea Cepari, comuna Dumitra.

Transportat la spital, după ce şi-a revenit, bărbatul a susţinut că a avut asupra sa 12.000 de euro, bani care i-au dispărut.

Procurorii şi poliţiştii fac cercetări şi cu privire la împrejurările în care a fost împuşcat fotograful, suspect fiind un bărbat pe care îl cunoaşte, însă care nu îşi recunoaşte vina.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *