Două firme din Lugoj, penalizate de Primărie. Vor plăti un impozit majorat cu 300%

Consilierii lugojeni se întâlnesc joi, 19 decembrie, într-o nouă şedinţă ordinară. Printre cele mai importante puncte pe ordinea de zi şi se află şi două decizii prin care sunt penalizate două societăţii, care după somaţiile Primăriei nu şi-au curăţat terenurile. Acestea vor plăti în 2020, un impozit majorat cu 300%, după cum spune primarul Lugojului Francisc Boldea.

„Aş vrea încă de la început să precizez că, în urmă cu doi ani de zile, am avertizat proprietarii de terenuri din municipiul Lugoj, că dacă nu-şi îngrijesc terenurile vor plăti impozite majorate cu 300% sau chiar cu 500%. Majoritatea au înţeles şi au curăţat terenurile de ierburi, de moloz. Unii însă nu au luat în seamă somaţiile noastre şi au lăsat terenurile în paragină. Avem deocamdată două firme care, în 2020, vor plăti un impozit majorat cu 300%. Toţi cei care nu vor respecta această hotărâre şi nu vor face curat vor ajunge în aceeaşi situaţie”, a declarat primarul Francisc Boldea, pentru Lugojeanul.ro

În şedinţa de joi, consilierii lugojeni vor mai discuta despre prelungirea contractelor pentru spaţiile locative deţinute de municipiu, noul plan de management al Spitalului Municipal din Lugoj, dar şi despre aprobarea noilor tarife pe care societatea Retim le va practica de la 1 ianuarie, pentru ridicarea deşeurilor de la populaţie.

sursa:lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *