Două focare de coronavirus au fost depistate în judeţul Timiş

Două focare de coronavirus au fost confirmate în Timiș, confirmă Prefectura județului.

Astfel, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, au fost confirmate 6 cazuri. Ancheta epidemiologică demarată de Direcția de Sănătate Publică este în derulare, fiind recoltate peste 100 de probe de la personalul medical și de la pacienții spitalului.

Colanti Bumbac Dama eleganti Sport Modele NoiUn al doilea focar a fost descoperit la o unitate de procesare a cărnii, unde 8 angajați vietnamezi au fost contaminați cu coronavirus. Și aici este în este în curs de desfășurare o anchetă epidemiologică.

Cei 8 angajați împreuă cu alți 60 de angajați din Vietnam locuiau în spații puse la dispoziție de companie. Cei 60 de angajați au fost izolați sub supraveghere timp de 14 zile.

Prefectura Timiș precizează că în acest caz a fost anunțat Centrul Național pentru Coordonarea Intervenției în vederea informării Ambasadei Vietnamului din România.

La ora actuală în Timiș sunt internate 33 de persoane infectate cu coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost raportate 15 noi cazuri, ceea ce face ca numărul total al cazurilor confirmate să fie de 600.

radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *