Două noi cazuri de coronavirus în vestul țării, două fete din Timișoara

Două noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate, în vestul țării, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Un caz priveşte o tânără de 15 ani din Timişoara, care studiază în aceeaşi unitate de învăţământ cu ceilalţi doi tineri de 16 ani, dar într-o altă clasă, precizează sursa citată.

În prezent, cursurile instituţiei de învăţământ sunt suspendate până pe 11 martie, urmând ca luni Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile.

“Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de copii din Timişoara, prezentând simptome de febră şi tuse şi luându-se decizia internării şi prelevării de probe la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră”, arată Grupul de Comunicare Strategică.

Cel de-al doilea caz confirmat este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în acelaşi avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat şi el ieri cu infecţie cu COVID-19.

Tânăra este asimptomatică şi va fi internată la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara.

sursa: radiotimisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *