DRUMUL FĂGET – DRĂGSINEȘTI, REABILITAT

Consiliul Județean Timiș a reabilitat și modernizat un tronson de drum județean care traversează o zonă cu un important potențial turistic pentru județul Timiș. Este vorba de DJ 681, care asigură legătura dintre DN 68A cu localitatea Drăgsinești, cu zona turistică Fârdea – lacul Surduc și cu DN 6 prin localitățile Fârdea – Hăuzești – Crivina – Criciova. Panglica inaugurală a fost tăiată luni de președintele Consiliului Județean Timiș, alături de reprezentanții constructorului și ai autorităților locale din Făget și Fârdea.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș (PSD):

Astăzi inaugurăm un alt drum județean, un drum care leagă orașul Făget de comuna Fârdea, satul Drăgsinești. Este o investiție de aproximativ 13.800.000 lei, o investitție care se întinde pe 10,2 km și pe care o consider foarte importantă din prisma mai multor aspecte. În primul rând cred că această zonă este o zonă deoasebită din punct de vedere turistic și am deschis un nou acces spre lacul Surduc. Este important pentru cetățenii din zona Fârdea pentru că au acces mai facil la orașul Făget

De asemenea, drumul asigură o legătură mai facilă cu stația de transfer deșeuri din zona orașului Făget, de unde gunoaiele sunt transportate la deponeul de la Ghizela. În cadrul proiectului realizat cu fonduri asigurate din bugetul de investiții al Consiliului Județean Timiș, au mai fost reabilitate și modernizate 19 intersecții cu drumurile și străzile laterale, accesele la proprietăți și dispozitive de scurgere a apelor, s-a amenajat cu dale elastice din cauciuc o trecere la nivel cu calea ferată, s-au făcut marcaje și s-au plantat indicatoare rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *