DUPĂ PAȘTE ÎNCEPE ASFALTAREA

Primăria Municipiului Lugoj va începe un nou program de asfaltări a drumurilor pavate și pietruite de îndată ce se încheie Sărbătorile Pascale. Tocmai din acest motiv, locuitorii zonelor vizate au primit înștiințări, 350 la număr. În scrisori, a fost specificat că a venit rândul străzilor lor să fie asfaltate, că perioada în care se efectuează lucrări este din 6 mai până în 30 august, iar în acest interval trebuie să știe să nu-și parcheze mașinile în zonă, să-și ia lemnele cei care le au depozitate în stradă  și să se racordeze la apă și canalizare cei care nu au făcut-o până acum.

Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj (PSD):

Am făcut 350 de scrisori pe care le-am trimis la fiecare casă. Dispoziția de asfaltare am să o dau începând cu data de 6 mai. Rog pe cei care nu sunt racordați la apă și la canalizare să o facă în perioada aceasta, deși noi am făcut pe majoritatea străzilor branșamentele la apă gratuit. Sperăm ca asta să fie o bucurie, că și aceste străzi, cum sunt Mărăști, Mărășești, care au avut carosabilul cu piatră cubică, vor fi asfaltate

Asfaltarea va cuprinde două loturi de străzi. În primul lot intră str. Șirul Balta Lată, Pongratz, Zorilor, Livezilor, Ceferiștilor și C.D. Gherea. Al doilea lot de asfaltari include străzile Mărăști, Mărășești, Fundătura Ion Neculce, str. Ion Neculce și Rarău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *