Ecaterina Andronescu, propunerea PSD pentru Ministerul Educaţiei

Ecaterina Andronescu este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Educaţiei. Propunerea urmează să fie trimisă la Cotroceni. Decizia vine în contextul în care săptămâna aceasta expiră interimatul Rovanei Plumb la MEN. Pentru funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene PSD îl propune pe George Ciamba. Conform Gabrielei Firea, pentru Ecaterina Andronescu la Ministerul Educaţiei a fost unanimitate în şedinţa conducerii PSD, iar în cazul lui George Ciamba au fost două abţineri.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, marţi, la Parlament având pe ordinea de zi propunerea unor candidaţi pentru funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale şi pentru funcţia de ministru delegat al Afacerilor Europene.

Surse social-democrate precizau luni că secretarul de stat din MAE, George Ciamba, este o variantă luată în calcul de premierul Viorica Dăncilă pentru funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene după demisia lui Victor Negrescu.

Pentru ministerul Educaţiei PSD o propune pe Ecaterina Andronescu. Potrivit news.ro, Andronescu a avut o discuţie cu Liviu Dragnea şi cu premierul Viorica Dăncilă înaintea BPN.

Ecaterina Andronescu a mai ocupat în trecut funcţia de ministru al Educaţiei, iar în ultima vreme a avut poziţii critice la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, căruia i-a cerut să se retragă de la conducerea partidului.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *