EDIȚIE JUBILIARĂ A CUPEI CSȘ LUGOJ

Catedra de volei din cadrul Clubului Sportiv Școlar Lugoj a organizat sâmbătă ediția a 10-a a Cupei CSȘ Lugoj. Evenimentul a fost găzduit de Sala Sporturilor  “I.K. Ghermănescu” de pe strada Timișoarei. Sistemul și regulamentul de joc au fost similare cu competițiile de volei pe nisip. În competiție au fost aproximativ 20 de echipe formate din 2 jucătoare. Au participat voleibalistele legitimate la CSȘ Lugoj de la grupele de minivolei, speranțe, cadete și junioare. S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, câștigătoare fiind desemnată echipa cu cele mai multe victorii. Cele mai bune echipe au primit premii în bani, medalii, diplome și cupe.

Dorin Horvath, profesor CSȘ Lugoj:

Am ajuns la ediția cu numărul 10 a Cupei CSȘ Lugoj, o ediție importantă pentru noi. Avem deja un deceniu de când desfășurăm această competiție. De obicei am desfășurat-o la Colegiul Textil, în aer liber, însă datorită unor împrejurări și de timp și administrative ne-am hotărât în acest an să desfășurăm această competiție în sala de sport, pe trei terenuri. Cred că dacă am fi desfășurat-o afară ar fi durat cel puțin două zile, ceea ce nu ne puteam permite. Se joacă la toate categoriile de vârstă ale catedrei de volei ale Școlii Sportive, de la ora 9 au început mini voleiul și speranțele, am avut 8 echipe, s-au desfășurat 22 de jocuri, acum la categoria cadete-junioare avem 10 echipe înscrise, o să fie aproximativ 40 de jocuri.

Prin această întrecere s-a încheiat un an competițional fructuos pentru catedra de volei a Clubul Sportiv Școlar Lugoj, cu multe rezultate bune înregistrate de sportivele clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *