ETAPE DE FOC PENTRU CSM LUGOJ

La finalul săptămânii trecute, la Blaj, în prezenţa reprezentanţilor cluburilor de Divizia A1, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor sezonului regulat 2018-2019 , atât în competiția masculină, cât și în cea feminină. Divizia A1 la volei feminin, în care este angrenată și CSM Lugoj, va începe în 27 octombrie  și se va încheia anul viitor în 14 mai 2019. Primul meci din noul sezon pentru echipa lugojeană va fi în deplasare, pe terenul vicecampioanei Europei, Volei Alba Blaj. Urmează alte trei etape de foc, în care fetele noastre vor avea ca adversare echipe de top ale campionatului, precum  CSM București, Știința Bacău și CSM Târgoviște. Dan Brudiu, președintele secției de volei a CSM Lugoj speră ca echipa sa să știe să gestioneze începutul dificil de campionat.

Dan Brudiu, președintele secției de volei a CSM Lugoj:

E un program foarte greu. Noi în cei 8 ani de Divizia A am avut mai multe starturi de campionat de acest gen, foarte dificile. Nu știu dacă este un avantaj sau un dezavantaj, pare un dezavantaj, fiindcă în primele patru etape avem de-a face cu primele patru echipe ale clasamentului și nu oricum, în prima etapă jucăm la Blaj, apoi jucăm acasă cu campiona, CSM București, în a treia etapă jucăm la Bacău, iar în etapa a IV-a vine la Lugoj CSM Târgoviște. E foarte greu de spus acum ceva, pentru că depinde mult de cum reușim să ne organizăm. Fiecare dintre aceste echipe se întăresc și au și declarant bugete foarte mari, Speranța noastră este că odată încheiat sezonul trecut vom reuși să ne mobilizăm împreună cu conducerea primăriei și cu oamenii care ne mai pot sprijini să clădim o nouă echipă

Dan Brudiu a mai afirmat că o mare parte dintre jucătoarele care au încheiat actualul sezon competițional nu vor mai face parte din lot. Cu toate acestea, obiectivul formației este o clasare în prima jumătate a clasamentului. Printre jucătoarele care vor părăsi echipa se numără și Gabriela Bălae, care va da curs unei alte oferte, mai convenabilă din punct de vedere financiar. Gruparea lugojeană va căuta o soluție pentru postul de ridicătoare, având în vedere că nici Alexandra Pintea nu va mai evolua la CSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *