Connect with us

Hi, what are you looking for?

Euro News

Eurodeputatul PPU (social-liberal), Maria Grapini, revoltată: “Mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor!

Așa cum se știe, Maria Grapini este unul dintre puținii europarlamentari români care au rămas consecvenți principiilor enunțate anterior, pe marginea acestui controversat subiect și, în consecință, nu a votat Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19!

rochii mama fiica magazin big magMai mult, în toate luările sale de cuvânt, din plenul PE și nu numai, eurodeputatul Grapini s-a poziționat ferm împotriva discriminării cetățenilor, în contextul în care Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19 facilitează circulația doar persoanelor vaccinate.

De asemenea, Maria Grapini a tras numeroase semnale de alarmă, prin mesaje publice și întrebări scrise adresate Comisiei Europene, și în privința unor teme controversate precum vaccinarea copiilor împotriva Covid-19 sau tratamentul discriminatoriu al copiilor privind certificatele digitale, iar pe plan intern, a avertizat asupra eșecului campaniei de vaccinare dar și a folosirii de către guvernanți a unor stimulente materiale pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

În condițiile în care, astăzi, la nivel național, încep protestele împotriva vaccinării obligatorii și, implicit, a presiunilor făcute de guvernanți/angajatori la adresa persoanelor nevaccinate, în calitatea sa de europarlamentar, Maria Grapini, și-a arătat solidaritatea față de toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor.

“Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!

În calitate de europarlamentar ales să reprezinte cetățenii României în Parlamentul European, mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor! Nu pot accepta dictatura, într-o democrație pentru care s-a luptat și pentru care au murit oameni în Revoluția din 1989!

Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze să-mi trimită petiția pe adresa oficială,  maria.grapini@europarl.europa.eu.

Dragi români, nu lăsați să vi se încalce drepturile, cu niciun preț!”, a precizat europarlamentarul Maria Grapini.

Mobila Birou Dormitor Bucatarie Magazin Big Mag

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...