EXPOZIȚIE INEDITĂ LA GRĂDINIȚA PP 4

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Lugoj a găzduit astăzi o primă expoziție- concurs intitulată “Ouă încondeiate”, care face parte din proiectul educațional județean “Paleta de culori și iscusința celor mici”. Expoziția cuprinde lucrări atât a prichindeilor care frecventează grădinița, dar și de la alte 10 grădinițe partenere din județ.

Teodora Vodă, director Grădinița PP 4 Lugoj:

 Expoziția aceasta cuprinde lucrări în primul rând de la copiii care frecventează Grădinița PP Nr. 4, dar și structurile aferente ale acestei grădinițe, cum ar fi Grădinița PP3, Grădinița PN Nr.2 și Grdinița PN Nr. 11 Lugoj, dar și la toate celelalte unități partenere ale noastre, cum ar fi Grădinița Nr. 38 Timișoara, Grădinița Recaș, Grădinița Balinț, Belinț, Grădinița PP Nr. 5 Lugoj, Grădinița PP Nr. 2 Lugoj, Grădinița PP Nr. 1 Lugoj, și altele. Sunt niște lucrări foarte frumoase și interesante putem să spunem și sigur că puțin ne pun în dificultate pe noi cei care jurizăm datorită acestor lucrări minunate confecționate de copii, ajutați de doamnele educatoare.

 Expoziția cuprinde peste 300 lucrări care mai de care mai interesante și care se referă la activitățile artistico-plastice, având ca tematică sărbătoarea Paștelui. Comisia de jurizare urmează să evalueze și să selecteze lucrările cele mai reușite, după care acestea vor fi premiate. Expoziția va putea fi vizitată de doritori de astăzi și până luni inclusiv.Â

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *