Expoziții și concerte de Ziua Tinerilor Timișoarei

Timișoara își sărbătorește, astăzi, tinerii cu o mulțime de evenimente organizate în Piața Victoriei.

Demonstraţii de sporturi de contact, o demonstrație de cycling, ateliere în aer liber, jocuri, expoziţii şi concerte se regăsesc în programul Zilei Tinerilor Timişoara. Toate activităţile vor avea loc în Piaţa Victoriei, începând cu ora 16:30.

Concertele încep la ora 19:00 cu Ansamblul Timişul Junior şi continuă cu spectacole de muzică uşoară susţinute de artişti locali.

Ziua Tinerilor Timişoara se va încheia cu un concert susţinut de Corina şi Dorian Popa.

Program:

16:30 – 17:30 Demonstrații de sporturi de contact

Clubul Sportiv GinBox prezintă o campanie antiviolență prin activități sportive și integrare socială a tinerilor proveniți din toate clasele sociale. Aproximativ 20 de copii ai acestui club vor face demonstrații de sporturi de contact cu scopul de a sensibiliza tinerii asupra problemelor sociale și marginalizării, promovând valorile umane și privind sportul ca o artă.

16:30 – 19:00 Ateliere, expoziții, jocuri

Asociaţia Culturală Noua Acropolă invită tinerii la o după-masă de jocuri precum Go, Șah și Senet, joc originar din Egiptul Antic, considerat părintele jocurilor de masă. Pasionații de filosofie, vor putea descoperi răspunsuri în cadrul unui atelier de filosofie aplicată. Tinerii interesați de culturile lumii pot vizita expoziția de reproduceri arheologice pentru a descoperi culmi ale civilizației și cum această cunoaștere poate folosi pentru construirea unui viitor de succes.

17:30 – 19:00 Cycling în aer liber

Smartfit Studio îi așteaptă pe tinerii Timișoarei la pedalare. Momentul sportiv se va desfășura pe muzică și sub coordonarea instructorilor de sport. Organizatorii își doresc ca prin inițiative de acest tip să promoveze sportul și un stil de viață sănatos. Acest concept este promovat și de către sportivii SCM Timișoara care se alătură tinerilor bicicliști în ora de cycling. Participarea este gratuită.

19:00 – 19:30 Ansamblul Timișul Junior

Seara îi așteptă pe tineri cu un program de cântece și dansuri susținut de către Orchestra de Tineret Timișul, coordonată de către profesorul Nicolae Baniciu și tineri interpreți bănățeni, precum și momente coregrafice prezentate de către grupele de copii și tineret instruite de către Maria Dudău și Doina Susan.

19:30 – 20:00 Concert tineri interpreți din Timișoara

Programul muzical continuă cu un moment de muzică pop-rock prezentat de către tineri elevi și studenți din Timișoara, câștigători de premii la diverse concursuri de profil.

20:00 – 22:00 Concert CORINA și DORIAN POPA

sursa: radiotimisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *