Felix Bănilă a preluat funcţia de procuror-şef al DIICOT

Oliver Felix Bănilă a preluat oficial funcţia de procuror-şef al DIICOT, în cadrul unei ceremonii la sediul Direcției, la care a luat parte şi procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ). Augustin Lazăr a subliniat importanța promovării unui act de urmărire penală de calitate, precum și necesitatea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aspecte de natură să contribuie la consolidarea încrederii cetățenilor în justiție. La rândul său, Felix Bănilă a subliniat faptul că DIICOT este o structură de elită a Ministerului Public, obiectivul său prioritar constând într-o evaluare a întregii activităţi a DIICOT şi stabilirea direcţiilor de acţiune.

Procurorul șef al DIICOT, Oliver Felix Bănilă, a subliniat faptul că instituţia este o structură de elită a Ministerului Public, obiectivul său prioritar constând într-o evaluare a întregii activităţi a DIICOT şi stabilirea direcţiilor de acţiune. Totodată, a declarat faptul că obiectivele stabilite în proiectul de management vor fi puse în aplicare, iar activitatea sa se va desfăşura într-un mod deschis şi transparent, cu echilibru şi respect instituţional.

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat marţi că este momentul ca noul procuror şef al DIICOT, Felix Bănilă, să-şi arate “resursele pe care le-a invocat” în proiectul de management prezentat la selecţia organizată de Ministerul Justiţiei.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *