Festivalurile verii în România: Untold, Neversea şi Afterhills

Mii de tineri aşteptă, cu nerăbdare, vara festivalurilor de muzică. Peste 50 de concertele și festivaluri îi așteaptă. Cel mai aşteptat festival al verii este Neversea, care la începutul lunii iulie va transforma o plajă din Constanţa într-un adevărat paradis al distracţiei. Muzica şi efectele de lumini atrag ca un magnet zeci de mii de tineri din toată lumea. Pentru patru zile de distracţie ei plătesc 550 de lei. Un bilet VIP se vinde însă la un preţ aproape dublu.

Devenit un adevărat pol al distracţiei în ultimii patru ani, Clujul rămâne fără locuri de cazare din a doua jumătate a lunii iulie şi până la începutul lunii august. În câteva zile, oraşul se umple de turişti din Franţa, Germania, Marea Britanie şi chiar din Asia. Festivalul Untold, cu celebrul DJ Armin van Buuren cap de afiş, promite zile de neuitat.

Fiul lui Bob Marley, Damian Marley, va cânta anul acesta la Electric Castle, unde din 18 până în 22 iulie muzica va readuce la viaţă castelul de la Bonţida. Iar la inceputul lunii august se dă startul distracţiei şi la Untold, unul din cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Peste 35.000 de oameni şi-au cumpărat abonamente.

După succesul pe care le-au avut festivalurile de muzică de la Cluj, Iaşiul a creat propriul eveniment muzical. S-a mizat tot pe muzică electronică în aer liber. Ajuns la cea de-a doua ediţie, festivalul Afterhills va aduce la sfârșitul lunii mai lângă Iaşi 150 de artişti, printre care Paul van Dyk, vor cânta pe şapte scene diferite. Muzica lui Paul van Dyk, considerat unul din cei mai buni DJ din lume. Preţurile biletelor pornesc de la 330 de lei şi ajung la 520 de lei.

sursa: tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *