Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă

Medicii au decis că starea lui de sănătate a actorului îi permite să fie scos de la Terapie Intensivă. Florin Busuioc se află acum într-un salon normal de la Spitalul C.C. Iliescu din București. Mai mult, acesta a început să vorbească normal, din fericire pentru toată lumea. ‘Busu a depăşit momentele grele, de aceea, a şi fost mutat într-un salon normal. Să sperăm că, în curând, va fi şi externat’, au dezvăluit apropiati ai bărbatului.

După ce a fost operat de urgență la Spitalul de Urgență din Craiova, Florin Busuioc a fost transferat la câteva ore la Spitalul Fundeni din București, iar în prezent starea lui de sănătate este una delicată. Prezentatorul Meteo a fost adus cu elicopterul SMURD.

Florin Busuioc a făcut infarct, marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopții, el a fost operat pentru montarea unui stent.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *