Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politică

Florin Cîțu a fost demis! Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut de Parlament

Zi istorică pentru România! Guvernul condus de Florin Cîţu, preşedintele PNL, a fost demis prin moţiune de cenzură. Iată cele mai noi informaţii privind votul din Parlament.

Decoratiuni Gradina si Terasa din Ciment Magazin Big MagMarţi, 5 octombrie, s-a votat, în plenul reunit al Parlamentului, moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîţu.

Numărarea voturilor exprimate de senatori şi deputaţi s-a încheiat, iar rezultatul este unul clar: Guvernul României a fost demis.

După ce au fost numărate voturile exprimate astăzi de senatori şi deputaţi, a rezultat că 281 de parlamentari au votat pentru demiterea Guvernului Florin Cîţu.

Mai exact, pentru moţiunea de cenzură au votat 281 de parlamentari din cei 318 prezenţi. Cei de la PNL şi UDMR s-au aflat în sală, însă nu au votat.

Numărul minim necesar de voturi pentru demiterea Guvernului era de 234. Calculele matematice dinaintea moţiunii indicau faptul că PSD, USR şi AUR, partidele care au anunţat că vor vota în favoarea moţiunii au împreună cel puţin 280 de voturi.

Sampon de par Magazin Big Magcapital.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stiri

Începând de luni, municipiul Timișoara intră în carantină timp de 14 zile alături de comunele periurbane Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița. Instituirea carantinei...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...