FOSTELE GLORII ALE HANDBALULUI, SĂRBĂTORITE

Fostele glorii ale handbalului lugojean, care în urmă cu 40-50 de ani au făcut performanță la cel mai înalt nivel, vor fi recompensate simbolic în cadrul unei ceremonii ce va avea loc duminică în Sala Sporturilor “Lavinia Milosovici”. “Gala foștilor handbaliști de succes ai Lugojului” va începe la ora 10, iar diplomele vor fi înmânate foștilor mari sportivi de către Marius Maier, directorul Clubului Sportiv Municipal. Vor fi sărbătoriți 18 foști mari handbaliști, printre care se numără Iosif Sauer, Iosif Brendian, Ioan Mihali, Niculaie Teodorescu, Ioan Godeanu, Marius Grasu, dar și alte nume sonore ale handbalului românesc.

Dorel Pavel, antrenor CSM Lugoj:

Am ținut să facem evenimentul acesta. L-am gândit împreună cu domnul Wibiral, un fost antrenor și jucător de aici din Lugoj care locuiește în Germania și a rămas să organizăm și sperăm că totul va fi bine. Vă invităm duminică la ora 10 la Sala “Lavinia Miloșovici să ne întâlnim cu cei care ne-au făcut cinste. Câți vor fi premiați? 18 sportivi. Aceștia mai sunt în viață, pentru că mulți au decedat și o să ținem un moment de reculegere pentru ei. Cum va decurge festivitatea de premiere? Li se înmânează la fiecare jucător o diplomă de excelență

După festivitatea de premiere, actuala generație de sportivi ai Lugojului va juca un meci în Campionatul Județean, în compania celor de la Periam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *