Connect with us

Ce cauti astazi ?

Evenimente

[FOTO] Timișoara își ia rămas bun de la Adi Bărar!

Zi tristă astăzi, pentru iubitorii muzicii rock! Adi Bărar, unul dintre cele mai îndrăgiţi artişti din ţara noastră, răpus de coronavirus, a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Adi Bărar și Cargo rămân în istoria muzicii românești prin stilul original și atât de caracteristic spiritului liber al Timișoarei.

barar

Astăzi însă timișorenii și întreaga țară își iau rămas bun de la Adi Bărar. În vârstă de 61 de ani, artistul a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat. A ajuns la Spitalul Judeţean din Timişoara şi a fost internat la ATI, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva. Bărar avea însă şi alte afecţiuni, iar infecţia cu COVID-19 i-a complicat situaţia, luni dimineața artistul a pierdut lupta pentru viață.

Astăzi liderul trupei Cargo a fost înmormântat la Cimitirul de pe strada Mătăsarilor. A fost condus însă pe ultimul drum de zeci de motocicliști.

barar 1

Timișoara a recunoscut meritele trupei Cargo și ale liderului ei prin acordarea, în anul 2015, cu  prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, a titlului de Cetățean de Onoare al Timișoarei.

A fost un gest de recunoștință pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabilele concerte care au contribuit la promovarea imaginii Timişoarei în ţară şi în străinătate”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

barar 2

sursadevest.ro

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Publicitate

Pescăria PELE situată pe drumul național, Lugoj-Reșița la km 9, pe raza localității Victor Vlad Delamarina, vă invită la un pescuit sportiv de crap,...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...