[VIDEO] Atenție șoferi ! Motocicliştii din Lugoj şi-au parcat Motoarele

Motocicliştii din Lugoj şi-au parcat, sâmbătă la ora 10.00, în liniște, motoarele în fața Casei de Cultură a Sindicatelor în memoria prietenului lor Claudiu Gîrda, un tânăr de 31 de ani din Lugoj care a murit în urma unui cumplit accident, produs în urmă cu aproape cinci săptămâni, pe strada Cotu Mic din oraș.

Claudiu se afla pe motocicleta sa, când a fost lovit de o mașină, după o manevră imprudentă a șoferului. Impactul dintre motocicletă și autoturism a fost atât de puternic, încât motociclistul a fost catapultat pur și simplu prin geamul mașinii. Bărbatul s-a stins pe un pat de spital din Timișoara, după aproape trei săptămâni de agonie.

Mulţi dintre cei care au trecut astăzi prin centrul orașului, chiar dacă nu-l cunoşteau pe Claudiu, s-au oprit din solidaritate timp de cateva secunde pentru a face poze cu motocicleta implicată în accident, în ideea că vor atrage și ei atenţia asupra modului cum sunt trataţi motocicliștii în trafic.

Acțiunea de astăzi, organizată de Road-Patrol MC Lugoj și mai multi motocicliști din oraș, s-a desfăşurat sub genericul ”Atenție șoferi! Motocicliștii există în trafic”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *