Connect with us

Hi, what are you looking for?

Stiri

[VIDEO] ION TECA, este candidatul de primar la Lugoj din partea PPU-SL

Astăzi, în Parcul George Enescu din Lugoj, în prezența europarlamentarului umanist Maria Grapini a fost prezentat candidatul PPU-SL la funcția de primar al Municipiului Lugoj.

La eveniment au fost prezenți: Raoul Gordean, președintele PPU-SL Timiș și vicepreședinte al partidului, precum și Ioan Urda, coordonator PPU-SL zona Făget, membri și simpatizanți din Lugoj și din zonă al umaniștilor.

În cuvântul său Maria Gapini a prezentat o serie de poziții pe care le-a avut de-a lungul timpului în diferitele funcții pe care le-a deținut și care definesc crezul său politic, nu în ultimul rând, pozițiile din Parlamentul European, permanent în consonanță cu năzuințele poporului roman, cu redarea demnității sale în Europa, precum și care sunt principiile pe care PPU-SL, un partid tânăr dar care a făcut pași importanți în politică, contează tocmai prin doctrina umanistă și oamenii pe care i-a atras în rândurile sale.

Apoi, europarlamentarul umanist l-a prezentat auditoriului pe candidatul PPU-SL pentru funcția de primar al Municipiului Lugoj, domnul Ion Teca.

Inginer și sociolog la bază, Ion Teca este cunoscut lugojenilor, ca cel ce a fost în fruntea Garnizoanei Militare Lugoj, timp de mai mulți ani și nu în ultimul rând ca un iubitor de artă și cultură, organizator al mai multor evenimente culturale și patriotice de referință.

Ion Teca nu a mai făcut politică până acum și a fost convins că este momentul să intre în această luptă, așa cum, chiar domnia sa a specificat, după câteva întâlniri și discuții pe care le-a avut cu Maria Grapini. Studiind doctrina și programul politic al umaniștilor, Ion Teca a acceptat să facă parte din această formațiune politică și si-a asumat și o mare responsabilitate, aceea de a candida pentru funcția de primar al Lugojului și a fi numărul 1 pe lista de consilieri locali. De-acum, Ion Teca va trebui să lucreze, ca lider al filialei Lugoj al PPU-SL și la organizarea și punerea pe picioare, din mers, cum se spune, a organizației locale, de a identifica o echipă serioasă de lugojeni pentru funcția de consilieri locali.

Ion Teca a prezentat, în alocuțiunea sa și câteva idei pe care va încerca să le pună în practică dacă va primi votul lugojenilor, acestea referindu-se la curățenia orașului, la realizarea unui ambient mai prietenos cu cetățeanul, un management mai eficient al traficului, inclusiv necesitatea construirii a 2 noi poduri de traversare a râului Timiș, pe care și le poate permite Lugojul din bugetul local, plus încă 2, pentru care vor trebui atrase fonduri europene sau guvernamentale, nu în ultimul rând, prioritare fiind învățământul și sănătatea. Printre domeniile pe care le va sprijini sunt cultura și arta, definitorii pentru orașul Lugoj.

Desigur, Ion Teca, va prezenta cu mai multe ocazii, programul său electoral, insistând pe ideea că nu va lua nici o decizie fundamentală pentru dezvoltarea orașului fără a se consulta cu Consiliul Local și cu lugojenii. Transparență totală în cheltuirea banului public și respect pentru valorile orașului sunt doar câteva din principiile după care se va ghida Ion Teca în viitoarea carieră politică. Fără patimă și fără atacuri la adversarii politici dar cu demnitate și respect față de cetățeni, așa își dorește liderul umaniștilor lugojeni să lucreze în folosul concetățenilor săi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa va placă

Stirile TEN TV

O nouă ediţie a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale, se pregăteşte la Timişoara. În perioada 21 – 25 martie, Camera de Comerț, Industrie...

Diverse

La nivelul Uniunii Europene, purtarea căștii de protecție pentru bicicliști este obligatorie prin lege în 12 state, în timp ce în România este doar...

Stirile TEN TV

Ferma Pomicolă Pohalma, din Lugoj, ce aparține stațiunii didactice a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, din Timișoara, se pregătește să...

Stiri

De luni, deplasările în intervalul orar 23-05 vor fi interzise. Raed Arafat a vorbit despre modelul de declarație pe propria răspundere. Poate fi și...