FREE AMELY ARE NEVOIE DE AJUTOR

Drumul spre un oraș în care să nu mai fie abandonați câini pe străzi este unul lung și anevoios, însă Asociația Free Amely 2007 din Lugoj încearcă să facă tot ce îi stă în puteri pentru a le oferi o viață mai bună animalelor, încurajând adopția. Din păcate, problemele cu care se confruntă adăpostul sunt numeroase, iar lugojenii sunt invitați să dea o mână de ajutor. Elena Balaj, președinta asociației face un apel la populație să contribuie la încheierea construirii unui spațiu special amenajat pentru mamele cu pui. Acesta a fost ridicat până la jumătate, însă construcția a rămas în aer din cauza lipsei fondurilor.

Elena Balaj- președinte Free Amely 2007 Lugoj

Am început, după cum se știe, o construcție pentru cățeii mici, fără mamă și pentru mamele cu pui. Așa- zisa grădiniță de căței. Din păcate fondurile s-au terminat și am rămas cu construcția cam la jumătate. Pentru că sunt foarte mulți câini și nu avem unde să-i mai punem am început și construcția unor țarcuri noi exterioare pentru câini adulți și chiar avem nevoie de suport financiar. Cam ce sumă ați avea nevoie pentru a finaliza construcția? Noi am estimat așa, că pentru a finaliza totul am mai avea nevoie de 6000 de euro.

În momentul de față adăpostul găzduiește peste 140 de câini, adulți și pui, iar cei care doresc să adopte trebuie să știe că au nevoie de o copie după actul de identitate, precum și o declarație tip, prin care să își exprime acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal de către Colegiul Medicilor Veterinari.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *