GRĂDINIȚE DESCHISE PE PERIOADA VERII

Părinții care doresc să-și ducă odraslele la grădiniță pe timpul verii, o pot face, diferite unități de învățământ din Lugoj deschizându-și porțile pentru cei mici și în perioada în care în mod normal este vacanță. Spre exemplu, Grădinița PP5, din Micro 3 va fi deschisă în perioada 1-31 iulie, iar în luna august va funcționa grădinița PP3 de pe strada Făgetului. Tot ce trebuie să facă părinții este să depună o cerere la secretariatul grădinițelor și să plătească o contribuție de hrană de 7 lei pe zi.

Maricela Mocanu, director Grădinița PP5:

Grădinița PP5 va fi deschisă în perioada 1-31 iulie și vom primi solicitările părinților de la Grădinițele PP4 și PP3, iar în perioada 1-31 august copiii noștri vor fi primiți de Grădinița PP3 de pe strada Făgetului. Ce trebuie să facă părinții pentru a-și înscrie copiii la grădiniță pe timpul verii? O solicitare pentru secretariatul unității de învățământ și după aceea să plătească acea contribuție zilnică de hrană în valoare de 7 lei. Trebuie aduse de acasă pijamale, hârtie igienică de către copiii care vin din alte unități. Aici vor primi un pătuț, un dulăpior și ne vom desfășura activitatea recreativă pe această perioadă.

Directorul instituției a precizat că și în anii anteriori au fost mulți copiii la grădiniță pe perioada verii, în jur de 40, dintre care 20 de la Grădinița PP5, iar restul de la alte grădinițe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *