GRĂDINIȚE DESCHISE PE TIMPUL VERII

Majoritatea grădiniţelor din Lugoj vor fi închise pe timpul verii. Doar patru vor funcţiona pe perioada vacanţei școlare. În luna iulie sunt deschise Grădinița PP 4, și PP3 de pe strada Făgetului, iar în luna august este deschisă Grădinița PP 5 din Micro 3. În luna august va fi deschisă și Grădinița PP 2 de pe strada Xenopol, aceasta urmând să-și închidă porțile în luna iulie pentru igienizări. Părinții care doresc să-și aducă copiii la grădiniță pe perioada verii trebuie să facă o cerere în care să specifice perioada în care odraslele lor vor frecventa grădinița. Părinţii trebuie să ştie și că taxele percepute sunt aceleaşi ca pe parcursul anului şcolar. Pentru hrană, se plătește 7 lei pe zi.

Maricela Mocanu, director Grădinița PP5:

Noi vom funcționa până în 30 iunie, la Grădinița PP5. Grădinița PP5 în perioada 1-31 iulie va fi închisă, iar părinții au fost informați că pot să se prezinte la Grădinița PP3, pe Făgetului 52 pe perioada lunii iulie. De la 1 august până în 31 august funcționăm noi aici la PP5 și așteptăm și copiii de la Grădinița PP4. Ce trebuie să facă părinții copiilor pentr a-și duce copiii peste vară la grădiniță? Trebuie să facă o cerere sau anumite formalități? Da, vor face o cerere către conducerea grădiniței respective, prin care își va da perioada în care copilul va fi la activitate la grădinița respectivă, va achita contribuția zilnică de hrană în valoare de 7 lei pe zi, pentru perioada stabilită și consemnată în solicitare.

 Anul trecut, doar la grădinița PP5 a fost un număr de 33 de copii care au desfășurat activitate pe perioada verii. Și în acest an conducerea grădiniței așteaptă un număr cât mai mare de copii care să vină în perioada în care aceasta va funcționa vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *