Guvernul României cumpără toate măştile medicale produse de o firma din Buziaş

Patronul firmei din Buziaş, care produce măşti medicale, a fost sunat de ministrul de Intene, Marcel Vela. Acesta din urmă i-a propus omului de afaceri ca întreaga cantitate de măşti să fie achiziţionată de către guvern. Firma poate produce 4.000 de măşti pe oră.

Săptămâna trecută, deBanat prezenta faptul că o firmă din oraşul Buziaş demarează producţia de măşti medicale, achiziţionând în acest sens un complex utilaj. În urma acelui articol, ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a contactat telefonic pe patronul firmei Bestfoam. Oficialul român i-a propus omului de afaceri ca Guvernul României să contracteze întreaga cantitate de măşti produse la Buziaş. Evident, oferta a fost aceptată imediat, chiar dacă firma avea o înţelegere prealabilă pentru export în Franţa. Firma a început producţia de luni, având o capacitate de 4.000 de măşti pe oră. Totuşi, mai are nevoie de câteva avize, care vor fi rezolvate cu celeritate, având în vedere că va produce doar pentru stat.

Aminitim că, începând cu data de 15 mai, în România este obligatorie purtarea măştilor în spaţiile publice închise şi în toate mijloacele de transport în comun. Tocmai de aceea, cererea de măşti pe piaţă este foarte mare.

magazin haine sportsursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *