HOLOGRAF CÂNTĂ LA RUGA LUGOJEANĂ

Manifestările prilejuite anul acesta de Ruga Lugojeană vor aduce pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor cunoscuta trupă Holograf. Puiu Munteanu, organizatorul evenimentului anunță că venirea artiştilor e confirmată deja. Mai mult, conform spuselor lui Puiu Munteanu, organizarea manifestărilor nu este suportată din bugetul Consiliului Local, banii provenind din alte surse.

Puiu Munteanu, coregraf Ansambul Lugojana:

Da, un vis de-al meu pe care l-am împlinit. Am reușit să aducem pentru lugojeni Holograf. Alături de ei vor mai fi două trupe, una din Timișoara, Box Office și Fest din Lugoj. V-a fost greu să-i convingeți pe cei de la Holograf să vină la Lugoj? I-ați contactat din timp sau cum a fost? Da, au fost două discuții. Nu a fost nici ușor, dar nici greu. Să știți că au acceptat cu mare drag să fie prezenți la Lugoj. Dânșii s-au ocupat și de o altă parte a sponsorizării, pentru că nu-i ușor să-i aduci pe cei de la Holograf la Lugoj. Pentru toate aceste manifestări Consiliul Local nu suportă niciun ban. Toate sunt din alte surse de finanțare, deci Lugojul nu cheltuiește niciun ban pentru acest eveniment

Manifestările se vor defăşura pe parcursul a patru zile, din 12 până în 14 august, având loc și Festivalul de Folclor “Ana Lugojana pentru copii”, la care vor participa toate ansamblurile din zona Banatului, care au fost premiate la festivalul concurs “Lada cu zestre”. În 15 august pe scena din faţa Primăriei va avea loc un spectacol de muzică populară susținut printre alții, de Liliana Laichici, Ghiţă Călţun Brancu și Nicu Novac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *