ILUMINAT MODERN LA ȘCOALA 4

O școală din Lugoj a fost selectată în cadrul programului “Energie în școlile copilăriei” pentru a beneficia de o iluminare modernă, cu leduri, și consum redus de energie în toate sălile de clasă. Vorbim despre Școala Gimnazială Nr. 4, căreia o companie furnizoare de energie i-a schimbat complet sistemul de iluminare. În total au fost montate în cele 18 clase, dar și pe coridoare, sală de sport și grupuri sanitare, aproximativ 150 de corpuri de iluminat. Lucrarea a fost una de calitate și realizată în timp record, spun reprezentanții instituției de învățământ. Montarea s-a derulat pe parcursul a patru zile.

Gabriela Sârbu, director Școala Gimnazială Nr. 4:

Suntem fericiții beneficiari ai proiectului “Energie în școlile copilăriei. În școala noastră a fost schimbat integral sitemul de iluminat cu sisteme de o tehnologie modernă, având un consum redus de energie. Elevii și cadrele didactice vor beneficia de o iluminare corectă a încăperilor, a sălilor de clasă, pentru buna desfășurare a oricăror activități. Atât înlocuirea corpurilor de iluminat, cât și mentenanța celor noi este asigurată gratuit de firma care a implementat acest proiect

Școala Gimnazială Nr. 4 este prima din Lugoj implicată în acest program ambițios, prin care se dorește asigurarea pentru elevi și cadre didcatice a unor condiții mult mai bune la școală și în același timp economisire de energie. Acest proiect a început în anul 2012 și de atunci în fiecare an sunt selecatate câte 10 instituții de învățământ din țară pentru a le fi schimbat integral sistemul de iluminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *