ÎNCHIS DE RUSALII ȘI DE 1 IUNIE

Românii se pregătesc de o nouă minivacanță, cea de Rusalii. Majoritatea instituțiilor vor avea liber luni, 28 mai, astfel că dacă aveți treburi urgente de rezolvat sau de achitat facturi, o mai puteți face doar în această săptămână. La Lugoj ghișeele primăriei vor fi închise luni, urmând să funcționeze doar Compartimentul de Stare Civilă între orele 9-11 pentru preluare și eliberare acte de deces. De asemnea, ghișeele instituțiilor vor fi închise și vineri, 1 iunie.

Angelica Rus- purtător de cuvânt Primăria Lugoj:

Luni, 28 mai, respectiv vineri, 1 iunie, în instituție nu se vor desfășura activități de relații cu publicul în niciunul dintre birouri, activitatea fiind reluată marți 29 mai, respectiv luni, 4 iunie după programul normal. Luni, 28 mai se vor desfășura activități de relații cu publicul doar la Compartimentul Stare Civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Evidență a Persoanelor, între orele 9 și 11 pentru preluare și eliberare acte de deces.

În 28 mai, respectiv 1 iunie liber vor avea și cei de la Casieriile Meridian 22, societatea lugojeană de apă și canalizare. Vor exista în schimb echipe consemnate la domiciliu care vor acționa în cazul existenței unei avarii. De weekendul prelungit se vor bucura și angajaţii de la Oficiile Poştale și cei de la bănci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *