Interviu cu Europarlamentarul umanist, Maria Grapini despre banii pe care România urmează să-i primească de la Uniunea Europeană

Ascultaiți un interviu interesant cu Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, despre banii pe care România urmează să-i primească de la Uniunea Europeană.

Maria Grapini: Nu avem o negociere la nivel de Consiliu, a sumelor, a bugetului pe 2021 – 2027, noul exercițiu financiar și nu avem la consiliu o înțelegere o negociere, cum să împărțim acești bani suplimentari pe care Comisia, i-a propus Parlamentului. Parlamentul a fost de acord cu programul Comisiei, legat de cele 750 de miliarde de euro , un trillion sau chiar un trillion două sute, legat de atenuarea efectelor crizei.

Decizia Consiliului Uniuni Europene va avea loc în perioada 17 -19 iulie. România trebuie să gândească proiecte, să facă un plan de țară de reformă și dezvoltare. Dacă este aprobat de Comisie, banii vor putea fi accesați imediat și pot finanța proiectele dorite foarte mult de cetățenii României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *