Îți place să joci la pariuri sportive? Descoperă 5 sfaturi care îți vor spori câștigurile!

Plasarea pariurilor reprezintă o formă de divertisment prin care atât microbiștii, cât și cei care se uită doar ocazional la meciurile fotbal sau la orice competiție sportivă pot obține venituri substanțiale. Multe persoane consideră că această activitate necesită doar o doză substanțială de noroc, însă tipserii profesioniștii sunt de părere că un pariu trebuie să fie bazat pe o analiză temeinică dacă se dorește un câștig.

Există foarte mulți jucători care frecventează casele de pariuri din cartierul lor sau accesează paginile web ale acestora, dar, cu toate acestea, sunt puțini cei care au câștig constant. De regulă, profiturile sunt relativ mici sau acoperă doar suma depusă. Dacă îți dorești să obții frecvent rezultate pozitive, poate că este bine să asculți de sfaturile specialiștilor.

Cel mai important lucru este să ai un bun control al sumei de bani pe care dorești să o investești și să nu pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi. Așadar, descoperă în cele ce urmează care sunt ponturile pariorilor profesioniști:

  • Joacă la casele de pariuri cele mai cunoscute din țară

Toate casele de pariuri din țară sunt licențiate și funcționează în conformitate cu legile în vigoare, însă există unele mai bune, iar altele mai puțin bune. Ele se deosebesc prin cotele deținute, numărul de agenții și interfața paginii web. De asemenea, trebuie să urmărești și care este valoarea bonusului de înregistrare, pentru că există platforme care nu oferă acest beneficiu. De exemplu, dacă ești client nou pe Betfair România online, poți avea un bonus de bun venit de până la 500 lei, sumă care poate fi folosită în plasarea diverselor pronosticuri.

  • Nu investi în pronosticurile altora

Una dintre cele mai mari greșeli ale începătorilor este să se bazeze exclusiv pe biletele create de tipserii profesioniști. În multe situații, chiar aceștia argumentează că se supun unui risc, însă ei au deja un anumit buget alocat pentru astfel de situații, și, în cazul unui eșec, nu ar face altceva decât să piardă un procent infim. Totodată, dacă vei urmări activitatea online a unui profesionist, vei observa numărul de utilizatori implicați în diverse discuții, ceea ce înseamnă ca trebuie să ții cont și de acele amănunte.

  • Echipa favorită nu înseamnă că întotdeauna va câștigă

Într-o dispută, indiferent de sport, există după caz o echipă sau un concurent favorit, care va beneficia de o cotă mai mică, pentru că se presupune că va câștiga la finalul timpului regulamentar. Casele de pariuri nu vor aloca cote mari celor favoriți pentru că ar ieși în pierdere pe termen lung, așa că mereu vor găsi o balanță între cele două. Mai există bineînțeles, și acea zi proastă, în care echipa nu oferă o performanță la standarde înalte, ajungând să facă un rezultat de egalitate sau chiar să sufere o înfrângere. Așa că, uneori, poți realiza un pronostic tip single si să pariezi pe cealalta echipă.

În concluzie, poate cel mai bun sfat al specialiștilor este să plasezi pariurile cumpătat, să nu faci un scop în sine din toată această activitate și să nu o lași să devină un viciu.

sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *