IVAN GUIDEA, MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI

Ivan Guidea, de departe cel mai titrat sportiv al Clubului Sportiv Municipal Lugoj, a obținut o distincție specială la festivitatea de premiere a Campionatului Național Individual de la Reșița. Guidea, luptător la secția de libere, a primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, care îl onorează și îl face să își dorească și mai mult, o medalie la Jocurile Olimpice, care îi lipsește din palmares.

Ivan Guidea, luptător CSM Lugoj:

O distincție destul de mare pentru mine, de Maestru Emerit al Sportului, de categorie internațională. Ce înseamnă pentru tine această distincție? Reprezintă munca pe care am depus-o ani la rând și tot ce am dat pentru acest sport. Am muncit mult, la fel ca toți sportivii și sunt fericit pentru această distincție

Înainte de ceremonia în care Ivan Guidea a primit distincția de Maestru Emerit al Sportului, în cadrul competiției naționale de la Reșița, cinci sportivi de la secția de lupte greco- romane a CSM Lugoj, pregătiți de Robert Papp, au urcat pe podium, ajungând toți în finală și câștigând medalii de aur și argint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *