Jaf armat la o bancă din Baia Mare. Hoţii au fugit cu 100.000 de lei

Polițiștii din Baia Mare sunt în alertă maximă după ce un jaf a avut loc la o bancă din oraș. Conform unor informaţii primite de la faţa locului, cei doi hoţi ar fi venit pe scutere, fiind surprinşi de camerele de supraveghere existente în fata agenţiei bancare. Unul dintre hoţi avea un pistol, iar celălalt avea o macetă, cu care a lovit în pervazul ghişeului.

Angajaţii agenţiei bancare sunt foarte speriaţi, scrie presa locală. Cu toate acestea, au reuşit să dea anchetatorilor semnalmentele hoţilor. Există şi martori care au văzut hoţii venind şi au putut să dea şi ei informaţii. Se ştie că hoţii au plecat pe scutere, la fel cum au venit.

“Poliția fost sesizată la 112 și s-au deplasat la fața locului. În momentul de față se fac cercetări la fața locului”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru Vasile Dale.

La faţa locului de află două maşini ale poliţiei Baia Mare, una a Jandarmeriei, dar şi reprezentanţii firmei de pază cu care banca are contract. Oamenii legii au deschis o anchetă. Din primele informaţii primite de la faţa locului, nimeni nu a fost rănit.

sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *