JARDINIERE VANDALIZATE

Primăria Municipiului Lugoj a comunicat că va spori măsurile de supraveghere în oraș, după ce în ultima perioadă au fost constatate mai multe cazuri de vandalizare. Poliția Locală a fost luată la rost de primar pentru slaba gestionare a ordinii publice. Jardinierelor de flori din oraș au fost ultimele victime, mai multe fiind aruncate în Timiș. În noaptea de 16-17 august de pe Podul de Fier, cel puțin 100 de ghivece au fost aruncate peste balustradă, iar în această săptămână, tot noaptea, de pe podul pietonal de la Piața Agroalimentară Timișul au dispărut peste 10 jardiniere.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

În noaptea de 16 spre 17 august de pe pod s-au luat 100 de ghivece și au fost aruncate în Timiș. Ne-am chinuit să le completăm ca să nu rămână podul gol, dar este inexplicabil ce se întâmplă cu tineretul între 2 și 3 noaptea, în special când este discotecă sau alte acțiuni. Le-am găsit pe râul Timiș aruncate și fugeau spre podul pietonal de pe Timișorii. În al doilea rând de pe podul pietonal din Ștrand, cel nou, care leagă piața de Ștrand s-au furat patru suporturi de un metru și jumătate din metal și 12 jardiniere pline cu flori frumoase pe care le-am pus să înfrumusețeze și acel pod.

Acțiunile se întâmplă noaptea, cam pe la ora 3. În ultimii ani vandalizarea jardinierelor cu flori a devenit distracție estivală. La aceste situații se mai adaugă și furturile de flori, lucrătorii Poliției Locale reușind chiar să prindă câteva persoane, care nu s-au sfiit să opereze pe timpul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *