La Spitalul CFR din Timișoara se așteaptă rezultatele a zeci de teste COVID.

Un posibil focar de COVID-19 poate să apară la Spitalul CFR din Timișoara, unde trei asistente și patru pacienți s-au infectat cu coronavirus.

Întreg personalul spitalului din Timișoara și pacienții sunt acum testați pentru a se constata dacă s-au infectat la rândul lor.

DAMA Modele Noi Magazin By YouO asistentă a fost confirmată pozitiv la testul COVID săptămâna trecută, după care alte două asistente dar și patru pacienți au fost depistați ca fiind infectați cu coronavirus. Acum se așteaptă rezultatele celorlalte teste, spune purtător de cuvânt al Spitalului CFR Timișoara, Adela Filipescu.

“Medicul epidemiolog al spitalului, în conformitate cu recomandările Institutului Național de Sănătate Publică, a realizat calendarul de testare și urmărește testarea întregului personal medical cât și a pacienților internați la momentul de față în spital. S-au recoltat deja o serie de probe, în număr de 30 până în momentul de față și urmează alte probe, rezultatul fiind primit probabil în cursul zilei de mâine. S-au identificat contacții direcți dar din precauție se testează tot personalul și toți pacienții din Spitalul CFR”, spune Adela Filipescu.

Asistenta depistată pozitiv, săptămâna trecută, la infecția cu coronavirus este asimptomatică și a fost externată la cerere de la Spitalul “Victor Babeș”, urmând să stea în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *