“LEGENDE” PE SCENA TEATRULUI LUGOJEAN

Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj va găzdui mâine de la ora 19 cea de-a doua ediție a Galei Folk, intitulată anul acesta “Legende”. Vor fi trei concerte, primul al Corinei Ignea, o legendă a folkului lugojean. Cel de-al doilea concert îl va avea în prim plan pe îndrăgitul artist lugojean Freddy Stauber, iar cel de-al treilea va fi susținut de Dan Andrei Aldea, liderul formației Sfinx în anii `70. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș și al Primăriei și Consiliului Local Lugoj.

Augustin Bercean, referent Casa de Cultură a Municipiului Lugoj:

Sunteți la a doua ediție a acestei gale. Ați simțit o creștere a valorii de la an la an? Teoretic da. Încercăm să păstăm ștacheta la nivelul la care a fost în prima ediție, când l-am avut pe Mircea Bodolan, folkistul de la București și Ilie Stepan cu Horea Crișovan. A fost o ediție destul de reușită. Sperăm că și anul acesta să fie cel puțin la același nivel ca și anul trecut

Anul trecut sala a fost aproape plină, iar anul acesta organizatorii așteaptă un număr mare de spectatori, dat fiind faptul că nume sonore vor urca pe scena teatrului lugojean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *