Liderul PSD Lugoj, Călin Dobra, acuză că Lugojul a fost carantinat din cauza unor lupte politice.

Liderul PSD Lugoj, Călin Dobra, fostul președinte al PSD Timiș și al CJ Timiș, acuză că Lugojul a fost carantinat din cauza unor lupte politice. Dobra spune că PNL a decis să instaureze carantina în Lugoj în mod injust pentru reglări de conturi din partid. Mai mult, Dobra atacă și prefectul de Timiș, acuzând-o pe Liliana Oneț că nu intră în izolare deși a intrat în contact cu doi bolnavi de coronavirus.

Pulover barbati Magazin BIG Mag„Luptele interne din PNL trimit Lugojul în carantinăLugojenii au de suferit grav în perioada următoare din cauza luptelor interne din PNL, unde pare că se poartă un război de gherilă, iar victime sunt oamenii de rând. În cazul de față, primarul Claudiu Buciu și șefii PNL Timiș își plătesc polițe, speculând o dramă a populației, și anume criza Covid, prin care trecem cu toții.

Acum e rândul Lugojului să o încaseze, după ieșirile recente ale edilului șef. Carantinarea orașului, timp de 14 zile, este o decizie controversată, luată de unii care ignoră legea cu bună știință. Prefectul de Timiș, adică președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu este izolat, deși șoferul său este bolnav de Covid-19. Anterior, subprefectul a fost depistat și el pozitiv la infecția cu cu Sars-Cov2. Deci, subalterni cu care a interacționat zi de zi. Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră. Iau măsuri dure împotriva cetățenilor și se bat cu pumnul în piept că îi protejează, exact cei care, de fapt, bagatelizează orice prevedere legală, când îi privește personal.Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este una pur politică de pe urma căreia va avea de suferit fiecare lugojean”, a declarat Călin Dobra.
sursa: focustim.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *