LUCRARE ÎNCEPUTĂ ȘI NEFINALIZATĂ

Mai mulți locuitori ai blocului C6 de pe strada Timișoarei din Lugoj și-au manifestat nemulțumirea pentru o lucrare efectuată de cei de la Meridian 22, în fața imobilului în care locuiesc, care a rămas nefinalizată. Zona a fost încercuită astfel că locatarilor le este greu să intre în bloc, pe lângă faptul că la orice ploaie se formează noroi și terenul devine impracticabil. Lucrarea a fost începută luni și tot în aceeași zi abandonată de cei de la societatea lugojeană de apă și canalizare, după spuselor locatarilor.

Ne nemulțumește că a fost canalizarea spartă. După cinci zile, după ce s-a umplut cu apă și plutea aici tot. Au venit luni dimineața, un escavator și cu doi muncitori . Nu știu ce au făcut acolo, nu au fost supravegheați, au terminat într-o oră și uitați ce au lăsat. Ce facem noi la toamnă, la iarnă, când vin ploile și zăpada? Uitați ce groapă au făcut acolo și cum au scos dalele. Noi avem bani, pensionari la 70 de ani să plătim lucrări particulare. Aici nu este domeniu public?

Considerați această situație un pericol pentru cei care trec pe aici? Un pericol, chiar nevasta mea în urmă cu ceva timp a alunecat și era să-și rupă picioarele. Ce soluție credeți că există? Soluția este să vină și să termine lucrarea cum trebuie. Ei au încercuit aici și au abandonat. Nu știu pentru ce au încercuit sau dacă mai vin sau nu mai vin

Reprezentanții Meridian 22 știu de lucrarea începută, însă au spus că în această săptămână au fost suprasolicitați cu diferite avarii și nu au avut timp să repare. Florin Iovescu, directorul economic al societății a asigurat că situația va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.

Florin Iovescu, director economic Meridian 22:

La Blocul C6, situat pe strada Timișoarei, a fost o avarie destul de mare la subsolul blocului, ceea ce a determinat ca locuitorii de la scările respective să rămână fără apă. Echipele societății noastre au intervenit, au remediat avaria, dar ținând cont că în această perioadă au fost semnalate foarte multe astfel de avarii în alte zone, am considerat prioritar să trimitem echipele de intervenție să fie remediate, pentru ca utilizatorii de apă și canal să nu rămână fără serviciu prestat.  Astfel că readucerea la starea inițială a crosabilului sau a spațiului verde din zona respectivă nu am putut să o efectuăm în timp util. Ne cerem scuze pe această cale de la locuitorii blocurilor respective pentru inconvenientul creat și îi asigurăma că în cursul săptămânii viitoare vom interveni din nou și vom aduce zona la starea inițială

Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți și de iarba crescută în preajma blocurilor pe care nimeni nu o taie și spun că sunt nevoiți ei să pună mâna pe coasă și să înceapă  treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *