LUCRĂRI APROAPE FINALIZATE LA TOBOGAN

Lucrările la toboganul de la Ștrandul Municipal din Lugoj sunt aproape de finalizare. Reprezentanții autorității locale estimează că acestea vor fi finalizate complet până la finalul lunii iulie, atunci când acesta va fi dat în folosință. Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului, spune că partea mecanică este singurul aspect care mai trebuie rezolvat.

Cristian Galescu, viceprimarul municipiului Lugoj (PSD):

La tobogan s-a executat până acum cam tot ce trebuia. Au mai rămas foarte puține din lucrările care erau prevăzute în proiect, și anume mă refer la partea de structură metalică a scărilor și a accesului la tobogan. În rest s-au montat pompele pentru tobogan, s-a montat toboganul propriu- zis, s-a făcut structura metalică în proporție de 95 %. Mai e de montat câte ceva la structura de rezistență și la balustrade. În rest, toate lucrările sunt gata și el este pregătit pentru a fi deschis. Iar vineri, împreună cu firma constructoare care este din Constanța, am efectuat o probă de apă. Noi estimăm că până la finalul lunii va fi finalizată și partea mecanică și atunci va putea fi deschis

Probleme au apărut și la râul cleanului, care în momentul de față este golit de apă. Mai exact, un capac de la unul dintre filtre s-a fisurat.

Cristian Galescu, viceprimarul municipiului Lugoj (PSD):

Am constat o mică problemă tehnică, în sensul că un capac de la unul dintre filtre s-a crăpat. În aceste condiții, el nu poate fi funcțional și nu se poate face filtrarea prin intermediul filtrelor care sunt în camera tehnică. Am comandat capacul respectiv din Turcia, de la firma care îl produce și din ce am înțeles mâine ar trebui să fie aici. Se montează pe filtru și râul va fi funcțional fără niciun fel de probleme

Viceprimarul Lugojului a spus că toate aceste lucrări sunt unele de mentenanță, care nu au fost prevăzute și care se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *