LUCRĂRI RELUATE

Primăria Lugoj și-a rezolvat momentan problemele cu cele două firme din Lugoj care execută lucrări în zona fostei autogări și în cartierul Cotu Mic. Ele au reluat munca la începutul acestei săptămâni. Lucrările au fost reluate pe splaiul Morilor și zona fostei autogări,iar problemele au fost rezolvate. În prezent, toarna cel de-al doilea strat de asfalt și marcajele rutiere, pentru ca apoi, toată treaba să se mute în Piața Agroalimentară Timișul, unde la fel, de jur împrejurul ei, vor fi realizate lucrări de modernizare a drumului. Speranțe sunt și pentru locuitorii de pe strada Norbert Pongracz din cartierul Cotu Mic. Conform primarului, nici acolo nu ar mai trebui să apară probleme și zilele viitoare, urmand să se toarne covorul asfaltic.

Francisc Boldea- primarul Lugojului (PSD)

Astăzi vorbim de Splaiul Morilor. În zona principală am dat stratul de binder, acum dăm stratul de uzură, lucrează toate utilajele în acea zonă și ne apropiem de piață. O să facem lângă bazar și un sens giratoriu, am modernizat și trotuarele din acea zonă, am schimbat conducte de apă, de canalizare. Absolut tot ce a fost în zonă, pornind de la Atlassib și ne îndreptăm către piață, apoi pe strada Siretului și apoi pe Splaiul Coșbuc, până la Podul de Fier. Va fi o zonă frumoasă, o zonă de agrement. Partea unde a fost cortul unde am construit piața va avea o scenă din beton în următorul an, iar toate festivalurile se vor ține acolo, cu excepția rugii, care se va ține la Biserică, așa cum este normal.Cred că va fi o zonă foarte utilă în primul rând, va avea niște sensuri unice, va avea o parcare foarte mare pentru zona respectivă și o suprafață de teren agreabilă pentru orice manifestare.

Între timp, muncitorii acestei firme au început și lucrările de modernizare a străzilor Mărășești și Livezilor, ultima în zona Dealului Viilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *