Lucrările de reabilitare din centrul Lugojului blocate.

Probleme la lucrările de reabilitare a pasajului pietonal din centrul Lugoj. Primarul Claudiu Buciu a declarat în ultima ședință a Consiliului local, că lucrurile sunt complicate deoarece fosta administrație nu a făcut ceea ce trebuie.

„Lucrările de acolo au intrat într-un mic impas. Constructorul ne-a anunțat că există o țeavă de gaz la 20 de cm sub pământ și el nu poate să construiască mai departe.

Parfumuri de Firma pentru Femei si Barbati Magazin Big MagAsta e primul aspect. În al doilea rând, am întrebat dacă există branșamente la noua rețea. Nu sunt făcute! Eu consider că trebuia să fie prevăzute dinainte și să nu ne apucăm de lucrări până nu branșăm locuitorii din zona respectivă la noua rețea. Curentul electric nu este în subteran, cablurile de date nu sunt în subteran. Noi preferăm să facem aceste lucrări acum și apoi să continuăm cu centrul, decât să facem centrul și pe urmă să-l spargem că am uitat să băgăm rețelele în subteran” a spus primarul Claudiu Buciu.

Lucrările la reabilitarea tronsonului unu, din pasajul pietonal, se vor relua imediat după ce se va muta conducta de gaz și se vor face branșamentele la noua rețea.
lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *